Sobre el Col·legi

Nous reptes a la nostra professió

Administrador de Finques Constituïda la nova Junta de Govern del Col·legi, hem començat a treballar en una nova etapa on farem realitat el nou projecte d'evolució basat en tres línies estratègiques: Professió, Institució i Comunicació. De cada una d'elles, neixen un seguit d'objectius que ens han de permetre treballar alineats en una sola direcció, tant a les diferents Comissions de la Junta de Govern, com a les persones treballadores que composen l'equip executiu del Col·legi, ja que no és aquest el projecte d'una sola persona, el contrari; és un projecte que fuig de personalismes.

Abans de continuar, com a nou president, vull donar-vos les gràcies per la confiança que heu depositat en tots nosaltres i que ens fa créixer en la nostra pretensió de conformar un Col·legi que, recolzat en l'experiència, avanci cap a noves línies de reconeixement social de la professió, serveis col·legials i activitat institucional amb les administracions públiques catalanes, especialment.

Tenim grans reptes al davant, màxim en un context social i econòmic de gran incertesa, però que superarem treballant ferm i amb la força que representa fer allò que ens motiva i satisfà com és fer-ho per i per a tots els Administradors i Administradores de Finques.

El gran honor que per a mi significa presidir el Col·legi i la Junta de Govern té com a eix principal l'absoluta convicció de treballar en el consens i escoltant les propostes i inquietuds de totes les persones col·legiades en un àmbit absolutament transversal com és propi també de la nostra professió; això significa que des d'ara mateix, ens posem a la vostra disposició. I sobre aquesta base articularem totes les actuacions a seguir, amb generositat i vocació de servir a la nostra Corporació.

Comença una nova etapa que, amb treball i rigor, ens ha de deparar el major dels èxits per a la professió.

Lorenzo Viñas

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores