Sobre el Col·legi

Una mirada cap al futur

Administrador de Finques El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida engega el 2021 amb novetats força significatives. La Junta de Govern s’ha refet amb alguns membres nous i s’ha presentat una nova organització de les comissions de treball. Però, és d’especial rellevància el nomenament del vicepresident Enrique Vendrell Santiveri com a nou president en funcions del Col·legi, després de la recent renúncia voluntària d’Anabel Miró.

El nomenament va estar aprovat mitjançant acord adoptat per unanimitat en reunió extraordinària de la Junta de Govern. Enrique Vendrell arrenca aquesta nova etapa amb molta disposició i determinació. “Es tracta d’un nou repte en un moment ple de dificultats, però hem de saber veure i aprofitar les noves oportunitats que ens ofereix aquesta situació, i estic segur que amb la il·lusió del nou equip resultant de les darreres eleccions i els magnífics assessors, treballadors i treballadores d’aquest Col·legi, podem fer i farem una bona feina per al futur de la professió i dels companys col·legiats”. 

El CAFBL vol agrair a Anabel Miró la seva dedicació i professionalitat durant el temps que ha estat liderant el Col·legi, tot esperant el millor per a ella en els seus projectes tant laborals com personals. 

Malgrat les dificultats viscudes per la pandèmia de la Covid-19 i altres contratemps, el Col·legi assegura que afronta aquesta nova etapa amb molta esperança i positivisme, transmetent un missatge esperançador. 

De ben segur que tots aquests canvis serviran per anar cap a un futur engrescador i ple de projectes. La Junta de Govern s’ha refet, alguns continuen al peu del canó, però també s’ha donat la benvinguda a nous membres que s’han incorporat  amb molts ànims i amb moltes ganes de treballar per aconseguir tots els objectius marcats per a aquesta nova etapa que sens dubte, portarà molts reptes. 

De fet, un dels principals objectius del 2021 és apostar per la transformació digital, tant a nivell intern com de suport a tots els col·legiats. Amb aquest pas, es busca l’eficiència tècnica i digital als despatxos dels Administradors de Finques col·legiats i, a més, es vol promoure la formació online, insistint molt en una formació continuada a través de mitjans telemàtics com garantia de qualitat i per al reconeixement social de la nostra professió. 

Des del CAFBL, esperem comptar amb tu i compartir-te tots els èxits que assolim!

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores

© www.cafbl.cat | Text legal | Contactar C/ Mallorca 214, local, 08008 - Barcelona Tel.: 93 451 02 02