Sobre el Col·legi

Carta del President

Administrador de Finques

És un honor per a mi donar-te la benvinguda a la Web del Col·legi (CAFBL), la casa dels Administradors de Finques de Barcelona i Lleida.

El nostre Col·legi, constituït inicialment i jurídicament com a Associació a principis dels anys 50 per professionals emprenedors amb voluntat d'implantar i organitzar una activitat que ja en aquell moment s’havia constatat com a necessària, fou el pioner de la professionalització de l’Administració de Finques de l’Estat espanyol. Des d’aleshores fins ara, han estat moltes les passes que s’han fet com a organització professional col·legiada i també han estat molts els objectius aconseguits per al reconeixement públic, polític, jurídic i social de la nostra professió.

La Junta de Govern que encapçalo, posa tot el seu esforç en proporcionar als col·legiats i també als ciutadans que ens ho sol·licitin, la informació, la formació, les garanties i els serveis que contínuament i permanentment es requereixen per a l’exercici d’una activitat tècnicament complexa, multidisciplinària i enormement exigent per la seva transcendència social i econòmica. L’Administrador de Finques és el professional, amb titulació i capacitació legalment necessària que vetlla pel manteniment de les nostres finques, que gestiona els acords segons els interessos comuns de la col·lectivitat i de la propietat, que fa de mediador en les relacions veïnals i que proporciona a les Administracions Públiques les eines per facilitar l’elaboració i l’aplicació de les polítiques d’habitatge, fent amb el seu treball i experiència que els edificis siguin segurs, sostenibles i habitables per als ciutadans, per als pobles i per a les ciutats. Per això, per al nostre Col·legi, és i ha estat sempre una constant reiterar la necessitat de reivindicar la nostra funció social i el reconeixement d’una professió imprescindible a dia d’avui, d’ingrat exercici de vegades, però d’altres, també enriquidor.

Formar part del nostre col·lectiu, i en aquest cas del nostre Col·legi, ha de ser motiu d’orgull i entenem que també ha de ser-ho de satisfacció. El nostre objectiu, tal com ja va ser el de les Juntes que ens van precedir, és tractar de mantenir-nos com una organització professional col·legiada de referència i de prestigi gràcies a la qualitat humana dels nostres col·legiats, dels treballadors i dels professionals que presten els serveis que cada dia i cada vegada més, la societat ens demanda.

Necessitem que tots els col·legiats presents i futurs, com ja ho van fer abans els que ja no són amb nosaltres, participeu en aquest treball col·lectiu que és la nostra professió, que considereu el Col·legi com una prolongació dels vostres despatxos, que les vostres experiències siguin compartides per millorar la gestió de tots i per facilitar el servei als ciutadans, que apliqueu sempre l’excel·lència, la deontologia i el coneixement com a mètodes de treball i de servei als demés, en definitiva, que amb el vostre esforç i el dels vostres col·laboradors sigueu els veritables valedors de la professió. Al final, els fruits els recollirem entre tots.

No cal dir que comptem amb tu perquè aquest Col·legi i les seves instal·lacions en permanent actualització, continuï sent casa teva o perquè ho sigui si encara no ho és, perquè ens ajudis a millorar-lo i perquè participis amb nosaltres en aquesta tasca comuna.

T’esperem.

Enrique Vendrell Santiveri
President

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores

© www.cafbl.cat | Text legal | RGPD | Contactar C/ Mallorca 214, local, 08008 - Barcelona Tel.: 93 451 02 02 · Fax: 93 451 37 35