Sobre el Col·legi

Encara ets estudiant, però t'agradaria formar part d'un col·lectiu amb prestigi i èxit professional? El CAFBL t'ho posa més fàcil, gràcies a la figura del Precol·legiat.

Si estàs en període de formació, estudiant 3r o 4t curs d'algunes de les carreres d'accés directe a la col·legiació, i t'estàs plantejant pertànyer al Col·legi, mitjançant la Precol·legiació podràs tenir accés a alguns serveis que posem a la teva disposició i conèixer a més a més, la vida col·legial i tot això, per només 10 € trimestre.

D'aquesta manera, es pretén un primer acostament i presa de contacte entre els futurs Administradors de Finques i el Col·legi, donant lloc a un major nivell de compromís i a un col·lectiu professional molt més preparat i cohesionat.

La figura del Precol·legiat és transitòria, per un període màxim de 3 anys, de manera que, un cop finalitzats els estudis o el període transitori podràs formalitzar la teva col·legiació com a membre col·legiat de ple dret o la teva baixa com a precol·legiat serà automàtica.

Contacta amb nosaltres per a més informació al 934510202 o per correu electrònic a admissio@cafbl.cat.

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores

© www.cafbl.cat | Text legal | Contactar C/ Mallorca 214, local, 08008 - Barcelona Tel.: 93 451 02 02