Serveis al col·legiat

AMUNT PERSIANES!: PLA PER DINAMITZAR EL COMERÇ I LA VIDA SOCIAL ALS BARRIS

17/09/2021

T’informem que l’Ajuntament de Barcelona està a punt de treure una convocatòria per comprar locals en planta baixa a Barcelona per un valor de 16 milions d’euros. L’objectiu d’aquesta convocatòria de compra és impulsar l’activitat econòmica en locals en planta baixa, dins de l’estratègia municipal Amunt Persianes. Amb els locals comprats es crearà una cartera de Baixos de Protecció Oficial per destinar-los a l’establiment de negocis de diferent tipologia a peu de carrer, mitjançant la col·laboració entre agents públics, privats i socials.

La iniciativa és un primer pas per activar una part dels 1.500.000 m² disponibles en planta baixa per a activitat econòmica a la ciutat i una mesura per evitar tancaments d’establiments en actiu.

L’Estratègia forma part del Pla per a la recuperació i el rellançament de Barcelona, que compta amb un fons extraordinari de 87 milions d’euros per al suport al teixit productiu i l’ocupació.

En aquest document adjunt trobaràs les respostes als dubtes més comuns que pot tenir qualsevol propietari que vulgui preparar-se per presentar-se a la convocatòria i vendre el seu local.

Altres Notícies

 
AMUNT PERSIANES!: PLA PER DINAMITZAR EL COMERÇ I LA VIDA SOCIAL ALS BARRIS

T’informem que l’Ajuntament de Barcelona està a punt de treure una convocatòria per comprar locals en planta baixa a Barcelona per un valor de 1

Arriba rehabilita 2021

Rehabilita és una iniciativa col·lectiva, impulsada i promoguda pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificac

A partir del dia 10 de setembre es poden fer reunions de comunitats de propietaris de més de 10 persones
Per tant, es podran celebrar reunions de comunitats de propietaris de més a 10 persones, amb mascareta, distància social i mesures higièniques.
12345678910...

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores

© www.cafbl.cat | Text legal | Contactar C/ Mallorca 214, local, 08008 - Barcelona Tel.: 93 451 02 02