Serveis al col·legiat

Mesures de prevenció a despatxos i comunitats de propietaris en Fase 1

22/05/2020

La gran majoria de Catalunya es troba en Fase 1 o inicial, excepte Barcelona ciutat i els àmbits metropolitans nord i sud, que romanen en Fase 0 o de preparació de la desescalada. No obstant, es preveu que el proper dilluns 25 de maig passin també a Fase 1.

És per aquest motiu que volem fer-te arribar les mesures de prevenció a prendre, tant als despatxos com a les comunitats de propietaris a la Fase 1. No oblidis que sempre s’han de mantenir les distàncies de seguretat, així com mesures d’higiene i desinfecció.Pots descarregar-te aquesta infografia en PDF CLICANT AQUÍ.

T’anirem informant de les novetats que sorgeixin a mesura que les fases de desconfinament vagin canviant.

Altres Notícies

 
Mesures de prevenció a despatxos i comunitats de propietaris en Fase 1

La gran majoria de Catalunya es troba en Fase 1 o inicial, excepte Barcelona ciutat i els àmbits metropolitans nord i sud, que romanen en Fase 0 o de preparació de la desescalada

Ús obligatori de mascaretes

Segons l'Ordre SND/422/2020, de 19 de maig, es regulen les condicions per a l'ús obligatori de mascaretes durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Últims dies per participar al concurs de dibuix infantil "Què veus per la teva finestra?"

Ja han passat 10 setmanes des que va començar el confinament i, segurament, han estat unes setmanes molt diferents a les que acostumes a viure.

Moltes persones han hagut de combin

La majoria de les comunitats de propietaris no podran complir amb les condicions per a l'obertura de les piscines

Ordre SND/414/2020, de 16 de maig avança els requisits per a l'obertura de les piscines en la fase dos de la desescalada

12345678910...

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores

© www.cafbl.cat | Text legal | Contactar C/ Mallorca 214, local, 08008 - Barcelona Tel.: 93 451 02 02