Serveis al col·legiat

Els Administradors de Finques Col·legiats celebren la tradicional Festa Patronal a l’hotel The Imperial de Barcelona

12/06/2017
El passat dijous 8 de juny es va realitzar, com és habitual any rere any, la Festa Patronal del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida. Més de 270 persones, entre els quals hi havia col·legiats, convidats i diverses personalitats polítiques, van reunir-se al saló principal de l’hotel The Imperial de Barcelona per celebrar aquesta tradicional trobada entre Administradors de Finques Col·legiats.

Entre els polítics assistents a l’acte van destacar Josep Maria Montaner, regidor d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, que va intervenir en nom de l’alcaldessa Ada Colau, i Meritxell Borràs, consellera de governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya que, en el seu cas, va intervenir en delegació del President de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont.

Enrique Vendrell, president del CAFBL, va donar la benvinguda a tothom i va voler remarcar dos temàtiques principals durant la seva intervenció. La primera és el problema actual de les okupacions d’habitatges que estem patint. Vendrell va explicar que aquest conflicte és una de les principals preocupacions del Col·legi i que s’està treballant de forma conjunta amb partits polítics i altres entitats per millorar aquesta situació.

Per altra banda, el president també va voler destacar que el CAFBL ja ha esdevingut una Autoritat de Registre per delegació de funcions de l’autoritat de certificació Camerfirma, entitat que engloba càmeres de comerç, indústria i navegació d’Espanya. Vendrell va comentar que aquest vincle dóna la potestat al CAFBL per oferir certificats electrònics als col·legiats i als seus clients, ja siguin comunitats de propietaris o comunitats de béns.

Premi CAFBL 2017
Enguany, el guardonat amb aquest premi honorífic ha estat Jordi Bou i Gisbert, una persona que ha contribuït durant gran part de la seva vida en potenciar i millorar la nostra organització col·legial.

Bou ha estat molts any vinculat al Col·legi i ha format part de juntes de govern de vàries legislatures. Des del CAFBL li volem agrair tots aquests anys d’esforç i dedicació amb l’entrega d’aquest premi ja que la seva trajectòria ha de servir d’exemple per les noves generacions d’administradors de finques i de professionals en general. 

Finalment, per acabar la celebració, es va realitzar el tradicional sorteig de viatges entre els assistents i després tots els presents van poder prendre una copa i gaudir d’un ambient més distés a la zona de ball de l’hotel. 

Otras Noticias

 
Els Administradors de Finques Col·legiats celebren la tradicional Festa Patronal a l’hotel The Imperial de Barcelona
El passat dijous 8 de juny es va realitzar, com és habitual any rere any, la Festa Patronal del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida. Més de 270 persones, entre els quals hi hav
El CGCAFE i Ivnosys creen CAFirma per gestionar certificats i notificacions electròniques de forma àgil i centralitzada
Els Administradors de Finques Col·legiats podran obtenir un Certificat Digital propi per començar a operar amb el dels seus clients a través de
‘’L’okupació de pisos propietat d’un tercer és il·legal i, a més, un delicte’’
Entrevista de El Periódico a Enrique Vendrell, president del Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida

Pregunta: No hi ha xifres oficials, però si que existeixen informes en
Mor als 87 anys el President d’Honor del Consejo Manuel Roberto Enguidanos, un referent en l’administració de finques
El diumenge passat ens va deixar un dels principals referents i màxims exponents de la nostra professió. El Sr. Manuel Roberto Enguidanos, a més d’haver estat el cap i el cor dels Administradors de
12345678910...

Empreses patrocinadores

Empreses col·laboradores

© www.cafbl.cat | Text legal | Contactar C/ Mallorca 214, local, 08008 - Barcelona Tel.: 93 451 02 02 · Fax: 93 451 37 35