Com potenciar la competitivitat del meu despatx
cafbl

Com potenciar la competitivitat del meu despatx professional
 

 
cafbl
cafbl

CURS BONIFICABLE
(Les empreses poden recuperar l'import parcial del curs, si tenen crèdit disponible)

cafbl
cafbl
Data 21 i 28 de gener de 2021
Horari de 10.00 a 14.00 h
Lloc Aula Virtual
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu 135 euros
Durada 8 hores

Curs destinat a:

 • Col·legiats
 • Oficials Habilitats
 • Empleats
cafbl
 

inscripció online

1.- Fer reserva de plaça omplint el formulari.

2.- Una vegada realitzada la reserva es podrà fer el pagament.

3.- Pagament a través de targeta de crèdit.

4.- En cas que no es realitzi el pagament en el termini de 5 dies hàbils s'anul·larà la reserva.

 
cafbl
cafbl
Aquest curs s'impartirà a través de la plataforma virtual d'Egara formació http://ecampus.egaraformacio.com amb l'eina ZOOM.

Abans de que comenci el cus rebràs un correu electrònic amb la invitació a la connexió i les credencials per poder accedir.

 
cafbl
Tutor
Sr. Antonio Izquierdo - Diplomat en Ciències Empresarials i Postgrau en Direcció financera per la Universitat de Barcelona, MBA per EAE Business School i Màster en Direcció Comercial i Màrqueting per ESADE. 
cafbl
Objectiu

En la conjuntura actual, els Administradors de Finques es plantegen com millorar la seva competitivitat per fer front a la baixada de preus, l'exigència dels clients, l'entorn competitiu i la conjuntura actual. Més que mai és fonamental analitzar les nostres activitats, el cost i el valor que aporta als clients.

1. Conèixer la rendibilitat dels meus clients i serveis basant-nos en les activitats i processos que desenvolupem en contraposició a la visió tradicional de costos per departaments. Model ABC (Activity Based Cost).

2. Gestionar els costos i activitats d'acord a criteris d'utilitat interna i externa (clients) establint mecanismes de millora contínua que repercuteixin en benefici de la competitivitat del despatx. Model ABM (Activity Based Management).

3. Identificar els indicadors clau de la meva activitat que han de permetre prevenir i avaluar les mesures que s'estableixin durant l'activitat del nostre despatx. Quadre de Comandament Integral.
 
Temari
 • Què entenem per competitivitat? 
 • Les activitats al nostre despatx. Quines consumeixen costos i quines consumeixen valor per al client. 
 • Les 4 àrees competitives. 
 • Model ABC - Visió de Costos per activitats - Anàlisi de la meva activitat. 
 • Model ABM - Visió de Gestió dels processos - Gestió.
 • Quadre de Comandament Integral - Visió Estratègica del nostre despatx - Presa de decisions.
 • La competitivitat en les persones.
VEURE TEMARI COMPLET  

DOCUMENTACIÓ BONIFICACIÓ

CERTIFICAT
En finalitzar el curs es lliurarà un certificat d'assistència a aquells alumnes que hagin assistit com a mínim a un 75% de les hores lectives, les persones que no arribin a aquest 75% d'assistència no obtindran cap acreditació.

AVÍS
Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho una cop feta la inscripció.


Has de saber...

 • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
 • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
 • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

Per a qualsevol aclariment sobre aquest tema, pots dirigir-te al correu del Departament de Formació formacio@cafbl.cat o al telèfon 93 451 02 02.
cafbl

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02