Instal·lacions fotovoltaiques en Comunitats de Propietaris
cafbl

Instal·lacions fotovoltaiques a les Comunitats de Propietaris

El proper 15 de setembre Adymus presentarà al CAFBL el marc normatiu per a les instal·lacions solars fotovoltaiques a les comunitats, els beneficis que comporten per a elles i les bonificacions en l'IBI que podran obtenir els propietaris.
cafbl
cafbl
Data 15/09/2021
Horari de 11:00 a 12:00 h
Lloc TEAMS
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu Gratuït
cafbl
 

inscripció online

 
 

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
 
cafbl
cafbl
El canvi climàtic és una realitat i és responsabilitat de tots contribuir a combatre-ho. A més, la factura elèctrica puja any rere any sense trobar un sostre. Des de les administracions s'han disposat ajuts per incentivar a les comunitats la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques que cobreixin part de la seva demanda energètica, reduint sensiblement l'import de les factures i la seva petjada ecològica.

L'objectiu d'aquesta sessió és entendre quins requisits ha de complir una instal·lació solar fotovoltaica ben dissenyada i dimensionada.

Programa
  • Disseny i dimensionat d'una instal·lació solar fotovoltaica d'autoconsum col·lectiu amb excedents en Comunitats de Propietaris.
  • Execució, posada en marxa i legalització d'una instal·lació solar fotovoltaica.
  • Preocupacions habituals dels propietaris.
  • Ordenança fiscal reguladora de l'IBI - Com es poden beneficiar les Comunitats de Propietaris?
  • Casos d'èxit.
  • Oportunitats d'estalvi complementàries en comunitats de propietaris: unificació de comptadors, canvi a LED, bateria de condensadors, compra agregada d'energia, integració de sensors / temporitzadors, sistemes de telemonitorització, vehicle elèctric, adaptació RBT, ...
cafbl
Ponents
Joan Miralles, Director Comercial a Adymus
Rafael Ruiz-Cabrero, CEO a Adymus
cafbl


Has de saber...

  • Si no s’arriba al número de participants previst, el Col·legi pot suspendre la/Conferència o modificar la data.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Si finalment no pots assistir, si us plau dona't de baixa enviant un mail al Col·legi (comercial@cafbl.cat) i la teva plaça podrà ser assignada a un altre company. 

cafbl
NOTA: Tan bon punt s’imparteixi la conferència, la podràs veure en vídeo accedint a la zona privada dels Col·legiats en la web del CAFBL, passades 48 hores des de la finalització d'aquesta, dins de l'apartat CONFERÈNCIES (www.cafbl.cat)

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02