Conferència Coordinació d'activitats empresarials
cafbl

Assessorament expert en matèria preventiva


Si tens dubtes sobre les obligacions a les quals estan subjectes les teves Comunitats en matèria de riscos laborals, aprofita aquesta oportunitat i descobreix quines són les recomanacions que et traslladem des de Conversia perquè les Comunitats que administres donin compliment a les seves responsabilitats legals en aquesta matèria.

Analitzarem la
sentència del TS Nº 486/2022, que considera la Comunitat de Propietaris com a agent econòmic i, per tant, subjecte d’obligat compliment de l’art. 24 de la Llei PRL i del seu RD 171/2004 (ambdues reguladores de la Coordinació d’Activitats Empresarials).

A més, et facilitem una visió pràctica amb pautes aplicables i assessorament expert, per tal que coneguis quins requeriments de la normativa els afecta en cada cas, i com han de desenvolupar la seva activitat preventiva de forma adequada. 

En finalitzar la ponència, s’obrirà un torn de preguntes als experts per resoldre consultes. 

Si et va bé i et ve de gust, t'esperem a les 11.30h amb un petit coffee i a les 12.00h iniciarem la xerrada.  
cafbl
cafbl
Data 29/03/2023
Horari de 11.30 a 12.00 h i de 12.00 a 13.00 h
Lloc Hotel HN Lleida Pirineos - Passeig de Ronda, 63 (Lleida)
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu Gratuït
cafbl
 

inscripció online

 
 

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
 
cafbl
cafbl
Objectius

L’objectiu d’aquesta sessió és orientar i informar als administradors de finques col·legiats del CAFBL en relació amb les obligacions i responsabilitats que les Comunitats de Propietaris que administren tenen en matèria de Coordinació d'Activitats Empresarials.Programa
  • Personalitat jurídica de les Comunitats de Propietaris.
  • Anàlisi de la sentència del TS Nº 486/2022: la Comunitat de Propietaris com a agent econòmic, per tant, subjecte d'obligat compliment de l'art. 24 de la Llei PRL i del seu RD 171/2004 (ambdues reguladores de la Coordinació d'Activitats Empresarials).
  • Obligacions i responsabilitats de les Comunitats de Propietaris en matèria Preventiva, derivada de la seva condició d'empresari titular del centre de treball. 
  • Visió pràctica de Conversia.
cafbl
Ponent
Sra. Alexandra Andrés, consultora CONVERSIA - Grupo ASPY
 
cafbl


Has de saber...

  • Si no s’arriba al número de participants previst, el Col·legi pot suspendre la Conferència o modificar la data.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Si finalment no pots assistir, si us plau dona't de baixa enviant un correu electrònic al Col·legi (rp@cafbl.cat)  i la teva plaça podrà ser assignada a un altre company. 

cafbl
NOTA: Tan bon punt s'imparteixi la conferència, la podràs veure en vídeo accedint a la zona privada dels col·legiats en la web del CAFBL, passades 24 hores des de la finalització d'aquesta, dins de l'apartat CONFERÈNCIES (www.cafbl.cat).

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02