CAFBL Informa
linkedin twitter instagram facebook youtube
logo
Col·legi · GN0026/2023 · 28/02/2023 · General
 

Xerrades amb els candidats a l’alcaldia de Barcelona per parlar sobre habitatge

 
 
Benvolgut col·legiat,
Benvolguda col·legiada,

T’informem que amb motiu de les properes eleccions municipals, el Col·legi ha organitzat unes xerrades amb alguns dels candidats i candidates a l’alcaldia de Barcelona per tenir la seva visió sobre un tema de gran transcendència: l’habitatge.

Sota el títol “L’Habitatge, reptes de present i de futur. Quines són les necessitats?”, cadascun dels representats dels grups polítics exposarà els seus punts de vista sobre la matèria, respondrà a unes preguntes concretes del Col·legi i, per últim, hi haurà un breu torn de preguntes en relació a aquelles qüestions que hagin despertat major interès entre les persones assistents.

En total seran cinc xerrades amb un temps acotat d’una hora cadascuna, que tindran lloc a l’Auditori UPF Barcelona School of Management, en dies diferents, de 9.00 h a 10.00 h.

L’aforament és limitat i tenint en compte la seva repercussió, és necessari que t’inscriguis abans. Pots registrar-te a totes les que t’interessi, clicant a cada enllaç:

Instruccions per al dia de l’acte:
Tindràs dos Codis QR: un primer que rebràs al moment de fer la inscripció, per validar-te al mostrador d'accés a l'Auditori. 
I un segon, per entrar prèviament a les instal·lacions de la UPF, que se t'enviarà uns dies abans de l'esdeveniment per correu electrònic.


Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte per correu electrònic amb premsa@cafbl.cat.

Cordialment,

 

Lorenzo Viñas Alberto Izquierdo
President Secretari


Copyright © 2014 Col.legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214, 08008 Barcelona
E-mail: cafbl@cafbl.cat
Telf: 93 451 02 02