Conferència on-line - Bústies intel·ligents residencials que faciliten la vida de les teves comunitats
cafbl

Bústies intel·ligents residencials que faciliten la vida de les teves comunitats
 

L'auge del comerç electrònic ha provocat un canvi en els hàbits de compra. Ara, les noves cartes són els paquets que comprem en línia i els compradors prefereixen rebre'ls a casa, però els edificis no estan preparats per fer-ho d'una forma eficient.

Amb aquesta idea neix Citibox, una plataforma tecnològica pionera, líder en solucions de bústies residencials per a recepció i devolució de paqueteria que permet als compradors en línia rebre i retornar els paquets a casa seva, a través de bústies intel·ligents. Amb més de 46.000 bústies instal·lades a 10.000 edificis residencials, brinda servei a més de 500.000 persones.

Gràcies a la instal·lació de Citibox, els Administradors de Finques poden resoldre i facilitar la vida de les persones de les seves comunitats de manera segura, privada i 100% gratuïta.

El proper 2 de juliol Citibox ens presenta la seva solució que permet als veïns rebre i tornar els paquets sense haver d'estar a casa per esperar al missatger, sense dependre d'horaris.
cafbl
cafbl
Data 02/07/2024
Horari de 10.00 a 11.00 h
Lloc Zoom
Places Limitades
Preu Gratuït
cafbl
 

inscripció online

 
 

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
 
cafbl
cafbl
L'objectiu d'aquesta sessió és mostrar als Administradors de Finques com poden oferir als seus clients, les Comunitats de Propietaris, l'única solució que permet rebre i tornar els paquets ecommerce d'una forma àgil, segura i sostenible, millorant la vida de les persones i l'eficiència de la comunitat.


Programa
  • Què són les bústies intel·ligents residencials de Citibox?
  • Com funciona?
  • Avantatges per a la Comunitat de Propietaris
  • Avantatges per als Col·legiats
  • Requisits per sol·licitar una bústia intel·ligent residencial a les meves comunitats
  • Manteniment
cafbl
Ponents
Carlos Serrano, Commercial Expansión Manager
Fernando Palacios-Pelletier, Chief Growth Officer

 
cafbl


Has de saber...

  • Si no s’arriba al número de participants previst, el Col·legi pot suspendre la/Conferència o modificar la data.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Si finalment no pots assistir, si us plau dona't de baixa enviant un mail al Col·legi (rp@cafbl.cat) i la teva plaça podrà ser assignada a un altre company. 

cafbl
NOTA: Tan bon punt s’imparteixi la conferència, la podràs veure en vídeo accedint a la zona privada dels Col·legiats en la web del CAFBL, passades 48 hores des de la finalització d'aquesta, dins de l'apartat CONFERÈNCIES (www.cafbl.cat)

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02