Aplicació del nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya
cafbl


Aplicació del nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya
 

A finals de novembre del passat any 2023, es va publicar el Decret 209/2023 de 28 de novembre, d’aprovació del Codi d’Accessibilitat de Catalunya.

Des del Departament de Drets Socials de la Generalitat, el proper 27 de maig a les 10.00h, ens explicaran els requisits, paràmetres i criteris de condicions d’accessibilitat en l’àmbit de l’edificació, per tal que puguem traslladar-los a les Comunitats de Propietaris que administrem.


En finalitzar, s'obrirà un torn de preguntes per resoldre tots els dubtes. 
cafbl
cafbl
Data 27/05/2024
Horari de 10.00 a 11.00 h
Lloc Presencial: SALA D'ACTES DEL COL·LEGI / Virtual: ZOOM
Places Limitades
Preu Gratuït
cafbl
 
inscripció online

 
 

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
 
cafbl
cafbl

Catalunya ha de tenir els entorns suficientment accessibles perquè totes les persones amb discapacitats o amb dificultats d’interacció per qualsevol motiu o per l’edat, en qualsevol moment de la seva vida puguin viure amb màxima autonomia, dignitat, qualitat de vida i participació en la societat, i que ningú sigui discriminat per barreres encara existents, siguin físiques, sensorials, cognitives i d’actitud.
 
Per què assistir a aquesta xerrada:
  • És necessari informar d’aquest Codi d’Accessibilitat a les nostres Comunitats de Propietaris perquè a la norma en el Capítol 7è, conté mesures relacionades amb la gestió de l’accessibilitat dels edificis plurifamiliars amb ús habitatge i als edificis d’ús públic, així com també desenvolupa les obligacions de les comunitats de propietaris i del propietari únic, en cas de propietat vertical, davant la sol·licitud d’obres d’accessibilitat. Detalla el procediment per efectuar la sol·licitud; els terminis màxims per a cadascuna de les fases que pot tenir el procés fins a l’execució de les obres que corresponguin i els criteris a seguir.
     
  • Recordar que la Llei 13/2014 d’ACCESSIBILITAT disposa que: Les disposicions d’aquesta llei vinculen qualsevol persona física o jurídica, pública o privada, que dugui a terme alguna de les actuacions que hi queden subjectes en matèria d’accessibilitat en l'àmbit de l’ edificació. (Art. 2. Àmbit d’aplicació).
cafbl
Ponent
Amaia Larrañaga Praderas, interiorista especialitzada en Accessibilitat i Disseny per a tothom. Formada a la Llotja i a DIAC. Professora del Postgrau en Accessibilitat de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i Màster en “Accessibilitat per a Smart City” de la ONCE. 
cafbl


Has de saber...

  • Si no s’arriba al número de participants previst, el Col·legi pot suspendre la/Conferència o modificar la data.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Si finalment no pots assistir, si us plau dona't de baixa enviant un mail al Col·legi (rp@cafbl.cat) i la teva plaça podrà ser assignada a un altre company. 

cafbl
NOTA: Tan bon punt s’imparteixi la conferència, la podràs veure en vídeo accedint a la zona privada dels Col·legiats en la web del CAFBL, passades 48 hores des de la finalització d'aquesta, dins de l'apartat CONFERÈNCIES (www.cafbl.cat)

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02