cafbl
cafbl
cafbl
Data
19 de juny de 2019
Horari
de 12:00 h a 14:00 h
Lloc
CAFBL
Places
Places limitades
Inscripció
On-line
Preu
10 €
cafbl
 

inscripció online

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.

cafbl
Ponents:
Sra. Silvia Borràs
Administradora de Finques col·legiada i mediadora.
Sra. Elisabet Barnadas
Advocada, Administradora de Finques col·legiada i mediadora.

 

Quantes vegades ens costa trobar la solució més equilibrada per al propietari i el llogater? La mediació com a via de resolució de conflictes en els contractes de lloguer ens dona l’oportunitat que la resolució del contracte sigui pactada i s'adapti millor a cada cas. La mediació ens obre una porta a la solució pacífica per poder preservar la relació entre les parts.

Propietari i llogater poden pactar que la resolució contractual sigui amable i prèvia a l’acció judicial o arbitral. L’estalvi de temps i el control de riscos permeten a les parts gestionar adequadament les solucions als problemes contractuals. Els Administradors de Finques hem de facilitar aquesta opció als nostres clients.

Tenen malentesos el propietari i el llogater? Ens cal revisar el contracte? Tenim opcions de modificació d’acords contractuals? La mediació ens permet arribar a acords sobre pròrrogues, danys, consums, resolució del contracte, devolucions de fiances, resolucions per causa de necessitat, sorolls, activitats molestes, desnonaments per manca de pagament i altres.

Si hi estàs interessat, inscriu-te i vine a la conferència i sabràs com, quan, on i per què podem trobar solucions diferents.

Conferència Homologada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i acredita 2 hores de formació continuada pels mediadors assistents.

cafbl
NOTA:Tan bon punt s’imparteixi la conferència, la podràs veure en vídeo accedint a la zona privada dels Col·legiats en la web del CAFBL, passades 24 hores des de la finalització d'aquesta, dins de l'apartat CONFERÈNCIES (www.cafbl.cat)
Has de saber...
  • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

Segueix-nos a: cafbl
facebook
facebookfacebook

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona i Lleida
C/ Mallorca, 214 Local- 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02