Presentació del MESBarcelona: Plaques fotovoltaiques gratuïtes als terrats de Barcelona
cafbl

El projecte Mecanisme per a l’Energia Sostenible de Barcelona (MES Barcelona) és el nou pla de transformació energètica de l’Ajuntament de Barcelona que permet instal·lar gratis plaques fotovoltaiques als edificis.

Aquest instrument servirà per acompanyar i accelerar la transició energètica de la ciutat al costat d’inversors privats, gràcies a la inversió en la instal·lació de plaques fotovoltaiques i rehabilitació energètica a la ciutat.

Com a Administrador de Finques, el teu rol pot ser de gran utilitat, facilitant la informació als teus clients, realitzant les sol·licituds en nom de les comunitats i gestionant els acords amb els operadors.

 
cafbl
cafbl
Data 15/06/2021
Horari de 12:00 a 13:30 h
Lloc WEBINAR ZOOM
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu Gratuït
cafbl
 

inscripció online

1.- Fer reserva de plaça omplint el formulari.

 

 
cafbl
cafbl
Aquest Webinar s'impartirà a través de ZOOM i un dia abans rebràs un correu electrònic amb la invitació a la connexió.

 
cafbl
Ponents
ACTE DE BENVINGUDA per la Sra. Joana Amat Amigó - Vocal de la Junta de Govern del CAFBL i presidenta de FIDEM.

Sr. Miquel Rodriguez Planas - Comissionat de l'Agenda 2030 de l'Ajuntament de Barcelona.

Sr. Josep Lluis Villasante - Tècnic responsable del projecte MESBarcelona.

 
cafbl
Programa
 
En aquest webinar s’informarà de la política municipal MESBarcelona, consistent en una inversió, per part de l’Ajuntament conjuntament amb operadors energètics, per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques de forma gratuïta als terrats i teulades de la ciutat de Barcelona.

S’explicarà com funciona aquesta política, com es pot sol·licitar i quins beneficis comporta per a la comunitat de veïns, així com el paper que poden tenir els Administradors de Finques en la gestió de la mateixa. 

 

 

AVÍS: Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho una cop feta la inscripció.


Has de saber...

  • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat).

cafbl
NOTA: Tan bon punt s’imparteixi la conferència, la podràs veure en vídeo accedint a la zona privada dels Col·legiats en la web del CAFBL, passades 24 hores des de la finalització d'aquesta, dins de l'apartat CONFERÈNCIES (www.cafbl.cat)
 

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02