cafbl
cafbl
cafbl
Data
2, 9 i 16 de maig de 2019
Horari
de 10:00 a 14:00 h
Lloc
Sala d'Actes del Col·legi
Places
Places limitades
Inscripció
On-line
Preu
125 euros

Curs destinat a:

  • Col·legiats
  • Oficials Habilitats
  • Empleats
cafbl


inscripció online

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
cafbl
cafbl
Professors
Sra. Imma Barrau
Enginyera Industrial. Assessora d'Enginyeria del CAFBL.
Sr. Carlos T. Pérez
Arquitecte. Assessor d'Arquitectura del CAFBL.
cafbl

Introducció

Els edificis com a patrimoni dels nostres clients, tant en propietat vertical com en propietat horitzontal, són la base de la nostra professió.

El coneixement de l'edifici i la gestió de la seva rehabilitació i manteniment és imprescindible per al correcte desenvolupament de la professió de l'Administrador de Finques.

Aquest curs abasta diferents aspectes que afecten als edificis, tant sota la seva faceta de gestió i compliment de la Normativa vigent, amb les seves constants modificacions, com sota la seva faceta del coneixement físic del mateix.

Només es pretén efectuar una visió genèrica dels mateixos de manera que, a més de la gestió del propi procés, abasti també als seus elements constructius, les seves instal·lacions i les seves possibles patologies.

L'entorn que envolta la rehabilitació precisa d'uns coneixements mínims cada vegada més amplis, però sense caure en l'especialització que s'ha de deixar sempre en mans de tècnics de confiança.Temari

Arquitectura i Enginyeria (1a part)

dijous 02/05/2019 (+ info)


Arquitectura (2a part)

dijous 9/05/2019
(+ info)


Enginyeria (2a part)

dijous 16/05/2019 (+ info)

AVÍS: Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho un cop feta la inscripció.

Has de saber...
  • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

cafbl
 

Segueix-nos a: cafbl
facebookfacebook
facebook

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02