Blockchain 2
cafbl


Descobreix què és la tecnologia BLOCKCHAIN

 
cafbl
cafbl
cafbl
Data 7 de juny de 2021
Horari de 12.00 a 14.00 h
Lloc On-line   Connexió ZOOM
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu 15 €
Durada 2 hores

Curs destinat a:

 • Col·legiats
 • Oficials Habilitats
 • Empleats
cafbl
 

inscripció online

1.- Fer reserva de plaça fent un clic en el botó INSCRIPCIÓ ON-LINE.

2.- Una vegada realitzada la reserva es podrà fer el pagament.

3.- Pagament a través de targeta de crèdit.

4.- En cas que no es realitzi el pagament en el termini de 5 dies hàbils s'anul·larà la reserva.

 
cafbl
cafbl
Et convidem a aquest taller que s'impartirà a través de ZOOM. Un dia abans rebràs un correu electrònic amb la invitació a la connexió.


Objectiu

L’objectiu d’aquesta formació és apropar la tecnologia més innovadora i disruptiva que existeix a professionals que no són de l'àmbit tecnològic i proporcionar-los uns coneixements bàsics que permetin comprendre i endinsar-se en el món de les tecnologies blockchain. Presentarem quin és el grau de transformació que aplica a sectors com poden ser l’empresarial, l’econòmic, el social, l’immobiliari i el legal. Coneixerem algunes de les plataformes blockchain més importants i quines són les seves diferències, així com la presentació de casos d’ús d’aplicació de la tecnologia.
 
cafbl

Ponent


 

 
    Ignasi Oliva - Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la Facultat  d’Informàtica de  Barcelona (FIB) – Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Màster en Tecnologies      Blockchain per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) – BarcelonaTech.

 
cafbl
Temari
 • Història i Origen de la tecnologia Blockchain.
 • Què és la tecnologia Blockchain.
 • Garanties de funcionament: Governança i algorisme de consens a la Blockchain.
 • Diferents xarxes blockchain i com funcionen.
 • Com garantim la privacitat i l'anonimat a la blockchain.
 • El paper de les credencials verificables i la identitat digital auto sobirana (SSI) a la Blockchain.
 • Com aplicar la tecnologia al sector immobiliari.
 • Torn obert de preguntes.

VEURE TEMARI
COMPLET

 

CERTIFICAT
En finalitzar el curs es lliurarà un certificat d'assistència a aquells alumnes que hagin assistit com a mínim a un 75% de les hores lectives, les persones que no arribin a aquest 75% d'assistència no obtindran cap acreditació.

AVÍS
Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho una cop feta la inscripció.


Has de saber...

 • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
 • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
 • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

Per a qualsevol aclariment sobre aquest tema, pots dirigir-te al correu del Departament de Formació formacio@cafbl.cat o al telèfon 93 451 02 02.
cafbl

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02