cafbl
cafbl
cafbl
Data
7, 8, 14 i 15 de març de 2019
Horari
de 9:30 a 13:30 h
Lloc
Sala d'Actes del Col·legi
Places
Places limitades
Inscripció
On-line
Preu
150 euros

Curs destinat a:

 • Col·legiats
 • Oficials Habilitats
 • Empleats
cafbl


inscripció online

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
cafbl
cafbl
Presentació:
A càrrec del Sr. Lorenzo Viñas, gerent del CAFBL, que presentarà el curs i farà una breu explicació dels serveis més destacats del Col·legi.
Professor
Sr. Amable Rodríguez Álvarez
Administrador de Finques Col·legiat (CAFBL, 2013) Enginyer de Telecomunicacions (1992), MBA per ESADE (2001), Executive Master en Digital Business en ESADE (2014), Estudiant de Dret (2017). 10 anys d'experiència en una multinacional del sector farmacèutic com a gerent de diferents àrees i anteriorment altres 10 al món de la consultoria i els sistemes d'informació. Molt lligat al món de la formació tant a nivell empresarial com a universitari, ha col·laborat com a professor a la Universitat Ramon Llull, en els seus estudis de Grau i en els seus Màsters. Ponent en dues edicions de l'Internet Global Conference.
cafbl
Conceptes i tendències en gestió empresarial, aplicats al despatx de l'Administrador de Finques Col·legiat.

Des de l'estructura organitzativa a la planificació financera, passant per les eines més valorades per a l'anàlisi i millora del funcionament intern.

OBJECTIU


Donar a conèixer l'estat de l'art en gestió empresarial, posant el focus en els conceptes i tècniques que més poden ajudar a millorar el funcionament del despatx de l'AFC.

Atès que els temes a tractar són molt amplis no es tracta d'un curs d'especialització, més aviat de tenir una visió àmplia de les eines que es poden utilitzar per dissenyar, analitzar i avaluar el funcionament intern i els resultats del despatx.

Els assistents rebran un cas a llegir abans de l'inici de les sessions i a desenvolupar en grup durant el curs. Han d'estar disposats a exposar davant de la resta de participants els resultats del treball realitzat. I al fet que la seva exposició es gravi en video per posteriorment ser distribuïda al seu grup.

Amb la col·laboració de reconeguts professionals que intervindran en les sessions en un format d'entrevista amb una durada de 30 min. Es buscarà potenciar les idees donades durant el curs, recolzant-les amb exemples de casos reals.

ESTRUCTURA I INFRAESTRUCTURA

4 dies distribuïts en dues setmanes, dijous i divendres, de 9:30 a 13:30, en el mes de març de 2019.

Cada dia s'iniciarà amb la presentació del ponent o un torn de preguntes sobre el que es tracta el dia anterior.

Les entrevistes es faran en l'última mitja hora del primer, segon i tercer dia. Els inscrits poden fer arribar preguntes a formular als entrevistats, d'entre elles, s'escolliran algunes per formular-les durant l'entrevista.

La presentació del cas es farà a l'inici del quart i últim dia. Els grups de treball seran de 5 participants, s'estima uns 2 minuts per a l'exposició de cada membre del grup, que es modificarà en funció del nombre d'inscrits. Els grups els assignarà i comunicarà el CAFBL a mesura que es vagin rebent inscripcions.

Temari
 1. D'on venim (+ info)
 2. Què fem i com ho fem (+ info)
 3. Com hauríem de fer-ho (+ info)
 4. Pren consciència dels teus recursos econòmic - financers (+ info)
 5. Presentació del cas en grups de treball
 6. Pren consciència del teu temps (+ info)
 7. Conclusions i tancament
AVÍS: Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho una cop feta la inscripció.

Has de saber...
 • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
 • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
 • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

cafbl
 

Segueix-nos a: cafbl
facebook
twitterfacebook

 

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona i Lleida
C/ Mallorca, 214 Local- 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02