cafbl
cafbl
1r. Taller: 21 de novembre de 2019
2n. Taller: 4 de desembre de 2019
Horari: 09:30h - 14:00h
15:00h - 17:00h
Lloc: CAFBL
Places: Limitades
Inscripció: "On-line"
1r. Taller: 357'50 €
2n. Taller: 357'50 €
1r i 2n Taller: 643'50 €
(Inclou Skype de 45 minuts)
 

inscripció online

Vídeo Presentació Taller.

inscripció online

Descripció detallada taller.


1r. Taller:
Model d’organització: gestió, metodologia i eines per superar el “dia a dia”.

Presentar un model organitzatiu que permeti superar l’entrebanc empresarials del “dia a dia”.

2n. Taller:
La rendibilitat del despatx de l’Administrador de Finques: com millorar amb criteris empresarials i preparar-nos per un futur incert.

Encarar la rendibilitat del despatx, els instruments per millorar-la i la presentació de noves vies d’explotació.


     inscripció online        inscripció online        inscripció online

Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.

Professors:

Sr. Joan Lluís Saperas. Diplomat en Ciències Empresarials. EAEE de Barcelona i Control de Gestió per EADA. Auditor-Censor Jurat de Comptes i Administrador de Finques.

Sra. Núria Alemany. Màster en Direcció i Administració d’Empreses. Direcció i Gestió d’empreses immobiliàries. Postgrau en Mediació Comunitària.


Objectius:

Oferir una expectativa d’evolució dels despatxos dels Administradors de Finques, recolzada en models pràctics, eines i estratègies, que permetin als participants dur-la a la realitat, superant els impediments personals, de la gestió ordinària i de la seva organització.


Metodologia:

A través d’un format que pretén que el participant percebi l’aplicació immediata, farem dinàmiques per tal d’assolir una anàlisi i reflexió individual, que culmini en la base d’un pla d’accions que ho faci possible.

Coneixem la dificultat dels despatxos dels Administradors de Finques, per introduir canvis, aconseguir implantar-los i evolucionar. Us donarem metodologia i eines pràctiques perquè pugueu “passar a l’acció”, millorar la gestió del vostre despatx i d’aquesta forma, començar a posar bases sòlides per enfrontar un futur incert.

Per això, oferim tota l’experiència i el coneixement del sector del Administrador de Finques, en dos tallers especialitzats, dissenyats per donar resposta i abordar aquests dos grans temes que impedeixen l’evolució dels despatxos perquè es puguin posar al nivell d’exigència dels temps actuals.

AVÍS: Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho una cop feta la inscripció.

Has de saber...
  • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

Segueix-nos a: cafbl
facebookfacebook
facebook

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02