2n. taller: "Gestió, eines i estratègia als despatxos del AFC
cafbl


Gestió, eines i estratègia als despatxos dels AFC
Com evolucionar amb criteris empresarials i preparar-nos per afrontar un futur de canvis


 
cafbl
cafbl
cafbl
Data 11 de març de 2021
Horari 10.00 a 14.00 h
15.00 a 17.00 h
Lloc On-line   Connexió ZOOM
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu 312 €
Durada 6 hores

Curs destinat a:

  • Col·legiats
  • Oficials Habilitats
  • Empleats
cafbl
 1.
- Fer reserva de plaça fent un clic en el botó INSCRIPCIÓ ON-LINE.

2.- Una vegada realitzada la reserva es podrà fer el pagament.

3.- Pagament a través de targeta de crèdit.

4.- En cas que no es realitzi el pagament en el termini de 5 dies hàbils s'anul·larà la reserva.

 
cafbl
cafbl

El curs s'impartirà per ZOOM i un dia abans de la data d'inici rebràs un correu electrònic amb la invitació a la connexió.


Taller: La rendibilitat del despatx de l’Administrador de Finques: estratègies per evolucionar amb criteris empresarials.


                          
cafbl

Ponent


 

Sr. Joan Lluís Saperas - Diplomat en Ciències Empresarial (EAEE de Barcelona) i Control de Gestió per EADA. Auditor-Censor Jurat de Comptes i Administrador de Finques.
cafbl
Objectius

Oferir una expectativa d’evolució dels despatxos dels Administradors de Finques, recolzada en models pràctics, eines i estratègies, que permetin als participants dur-la a la realitat, superant els impediments personals, de la gestió ordinària i de la seva organització.

 
Metodologia
 
A través d’un format que pretén que el participant percebi l’aplicació immediata, farem dinàmiques per tal d’assolir una anàlisi i reflexió individual, que culmini en la base d’un pla d’accions que ho faci possible.

Coneixem la dificultat dels despatxos dels Administradors de Finques, per introduir canvis, aconseguir implantar-los i evolucionar. Us donarem metodologia i eines pràctiques perquè pugueu “passar a l’acció”, millorar la gestió del vostre despatx i d’aquesta forma, començar a posar bases sòlides per enfrontar un futur incert.

Per això, oferim tota l’experiència i el coneixement del sector del Administrador de Fincas, en dos tallers especialitzats, dissenyats per donar resposta i abordar aquests dos grans temes, que impedeixen l’evolució dels despatxos perquè es puguin posar al nivell d’exigència dels temps actuals.VEURE TEMARI       
     

 

CERTIFICAT
En finalitzar el curs es lliurarà un certificat d'assistència a aquells alumnes que hagin assistit com a mínim a un 75% de les hores lectives, les persones que no arribin a aquest 75% d'assistència no obtindran cap acreditació.

AVÍS
Et recordem que si vols la factura a nom de la Societat que tens registrada al CAFBL, cal que les inscripcions es facin accedint a la WEB amb el codi de la Societat i la contrasenya corresponent. Com es tracta d’un procés totalment automatitzat, de no fer-ho així la factura serà emesa a nom del Col·legiat, sense possibilitat de canviar-ho una cop feta la inscripció.


Has de saber...

  • Si no s’arriba al número d’alumnes previst, el Col·legi pot suspendre el Curs/Conferència o modificar les dates i només en aquest cas, es retornarà l’import íntegre.
  • En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de matriculació.
  • Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit al Col·legi (formacio@cafbl.cat) i les que es realitzin dintre dels 3 dies anteriors a l’inici del Curs/Conferència, suposaran una retenció del 25 % de l’import.

Per a qualsevol aclariment sobre aquest tema, pots dirigir-te al correu del Departament de Formació formacio@cafbl.cat o al telèfon 93 451 02 02.
cafbl

Segueix-nos a: cafbl
linkedin twitter instagram facebook youtube  

Copyright 2011 © Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida
C/ Mallorca, 214 Local - 08008 Barcelona · E-mail: cafbl@cafbl.cat · Telf: 93 451 02 02